divendres, 15 d’abril del 2011

T´hi trobaràs bé !!!!

Tenim com a prioritat l'atenció farmacèutica integral, a fi de vetllar per la salut de les persones i la prevenció de les malalties
Mirarem d´ajudar-te en tots els problemes de salut que et puguin sorgir i també actuarem en la prevenció, reforçant el teu sistema inmune. 
Creiem en el treball conjunt realitzat entre metges ,farmacèutics, òptics i Fisioterapeutes per una sol.lució ràpida de les teves patologies.
Procurem tenir sempre les últimes novetats farmacèutiques, aquells medicaments que no es troben amb facilitat en el mercat, la continua formació i el contacte amb els laboratoris, els seus avanços, nous fàrmacs i noves solucions per els problems de sempre. 


Farmàcia Besora trobaràs un ampli apartat dedicat a la alimentació naturalceliaquía ,homeopatía,  fitoterapia... I també ens podem encarregar de la preparació de les teves Fórmules Magistrals seguint els màxims standards de Qualitat.
Cada dimarts et proposem el servei d´una Dietista: l´Ester València, tant per perdre pes com per millora de rendiment esportiu.


També hi trobaràs primeres marques de DermoFarmàcia, nutri-Cosmètica, productes infantils, dietètica infantil , productes per la millora del Rendiment Esportiu així com per la pràctica esportiva.
Competim en Triatló, i et poden assessorar dintre de les nostres competències.


Sempre atès per professionals que donaran prioritat a la satisfacció del client i el seu benestar, procurant el millor consell farmacèutic i sempre oferint la millor relació Qualitat-Preu.









0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada