divendres, 9 de març del 2012

XarxaFarma

XarxaFarma és una agrupació de farmàcies independents que treballem plegats per posar a la vostra disposició serveis diferenciats i els més amplis avantatges. Perquè el vostre benestar és el nostre compromís.
Visita qualsevol de les 440 farmàcies XarxaFarma, hi trobareu més de 2.281 professionals que estan a la vostra disposició, dels quals 815 són farmacèutics. Veniu i demaneu-nos consell. 

A continuació us presentem els serveis que teniu a la vostra disposició en les farmàcies XarxaFarma:
La Targeta Client que us permet acumular les compres de parafarmàcia en qualsevol farmàcia del grup. Quan arribeu a la xifra acumulada de 200€, obtindreu un xec de 6 € de descompte que rebreu al vostre domicili i que podreu bescanviar per productes. Per als clients amb la targeta Or el xec serà de 12 €.
Hi ha més de 440 farmàcies amb el punt vermell distribuïdes per ota la geografia catalana i del pais valencià on podràs acumular les teves compres.

Si encara no la teniu, sol·liciteu la vostra targeta client!

La marca pròpia del grup és Xarxadermo, una línia de productes de dermocosmètica i d'higiene d'una relació qualitat/preu immillorable. Productes exclusius que només trobaràs en les farmàcies de XarxaFarma.

La teva revista és InfoXarxa, totalment gratuïta, de periodicitat bimestral, va sortir al mercat per oferir-vos continguts sobre temes de salut, benestar i promocions de productes molt interessants.                                                                                   No us la perdeu, demaneu-la en les farmàcies del grup!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada