dimarts, 3 de juliol del 2012

ArtroActive

ArtroActive .
Alguns l´acaben de descobrir, però a farmàcia Besora i a fisiorutpujol.com fa molt temps que el recomanem i també l´utilitzem per evitar lesions en les nostres llargues Temporades de triatló. Vas de lesió en lesió? Segur que fas algo malament.

¿Què és ARTROACTIVE?

ARTROACTIVE és un complement alimentari a base de mucopolisacàrids i vitamina E. Per la seva formulació, està recomenenat per esportistes amb  un especial desgast del cartíleg de les articulacions. Artroactive es presenta en càpsules de gelatina tova.

¿ARTROACTIVE pot donar positiu en un control antidopping? ARTROACTIVE ha estat analitzat pel Lab. HFL Ltd. (UK) acreditat per l´ Agencia Mundial Anti-doping, no detectant cap substància  prohibida.

¿Com es pren  ARTROACTIVE? En cas de prendre el producte de forma preventiva, s´ aconsellen 2 càpsules al dia durant 3 mesos , seguit d´un descans de 3 mesos. Repetir la pauta periòdicament.
Quan es pren perquè existeixen molèsties articulars es recomana una presa de 4 càpsules al dia durant 3 mesos amb un descans de 2 mesos. També és convenient repetir aquesta pauta periòdicament.

¿Què  passa si no faig la pausa de descans? S´ha dissenyat aquesta pauta , perquè en estudis clínics avançats , s´ha vist que els mucopolisacàrids tenen un efecte remanent a nivell simptomàtic per el que en els 3 mesos de descans , en els 2 mesos següents encara es perceben els efectes. Tot i això si es vol es pot saltar la pauta de descans perquè Artroactive és completament segur.

¿Quan és el millor moment per prendre´l? El seu efecte és sempre el mateix, independentment de l´hora de presa. Pot ser convenient agafar un rutina i prendre-ho sempre a la mateixa hora.

¿Què són els mucopolisacàrids? Els mucopolisacàrids són un extracte de cartílag molt purificat.
A més tenen una funció antiinflamatòria, a nivell de components cel·lulars que causen l´inflamació. S´encarreguen d´ inhibir alguns enzims destructors del cartíleg com la colagenasa, elastasa, proteoglicanasa, etc...

¿Quin paper juguen els mucopolisacàrids en el cartíleg articular? Els mucopolisacàrids tenen la capacitat de retenir una gran quantitat de mol·lècules d´aigua i gràcies a això, aporten al cartíleg, elasticitat, lubricació i capacitat de recuperació davant de  compresions.

¿Quin paper juga la vitamina E en el cartileg articular? La vitamina E és un potent antioxidant. Evita el dany que provoquen els radicals lliures per la falta d´ oxígen en la pràctica esportiva. D´aquesta manera, ajuda també a reduir l´inflamació de les articulacions.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada